Udstilling

KUNSTUDSTILLING 

Invitation til fernisering på min første kunstudstilling med 40 malerier og grafiske værker af de 2 kunstnere William Skotte Olsen og Albert Gammelgaard.

Fernisering foregår i galleriet fredag d.7 Oktober Kl. 14-18 samt Lørdag d. 8 Kl. 10-15. Det er en salgsudstilling og alle er velkommen. Værkerne kan efterfølgende ses i Galleriet på fredage 12-17.30 indtil medio november.

Værkerne vil løbende blive oploaded på nettet efter åbningen, så hvis du vil se det hele på en gang må du besøge udstillingen. 

Albert Gammelgaard var inspireret af malere som Matisse, Cezeannes, Weie og Isakson. I Gammelgaards maleri om det er portrætter ,opstillinger eller landskabsbilleder, finder man dog en strammere og mere velafbalanceret opbygning og harmoni. Form og farve indgår i et smukt samspil hvor farverne ikke få lov til at skurre hinanden.

I et af Gammelgaards figurbilleder af en sovende kvinde ,har han samlet de erfaringer et livslangt tilbagevendende arbejde med stoffet har givet ham. Kvindens sovende uforstyrrethed synes at have smittet af på maleren, så den lineære rytme over billedfladen er blevet blid og henført.

Malerier